Home » Speed Translation Challenge

Speed Translation Challenge

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Știi bine italiană sau germană? Intră în Speed Translation Challenge și fă-te remarcat.

Arată-ți viteza și priceperea și câștigă premii. Vino să descoperi cât de bun ești. Am decis să-i provocăm pe pasionații de italiană și germană cu o competiție doar pentru ei, Speed Translation Challenge Sibiu. Sykes te așteaptă să arăți că ești cel mai bun.

Premii: 2 telefoane Huawei P9 și 2 bilete la Electric Castle.

Cine poate intra în competiție?

Practic, orice persoană care are peste 18 ani poate participa. Dacă știi italiană sau germană, ai șansa să câștigi premiile puse în joc și, mai mult, să pleci acasă cu un job în care să-ți exersezi în fiecare zi talentul.

Cum poți intra în Speed Translation Challenge?

Vino la Târgul de Cariere Sibiu, în 2 și 3 noiembrie, la Hotel Ramada, în zona Speed Translation Challenge. În prima zi poți participa la competiție între orele 10:00 – 19:00, iar în ultima zi competiția e deschisă între 10:00-14:00. Nu e nevoie de programare.

Înscrie-te la fața locului la Speed Translation Challenge. Tradu repede și bine textul oferit de reprezentanții Sykes. Ai la dispoziție maxim 5 minute să demonstrezi că ești cel mai bun.

Cine câștigă?

Toți cei care intră în competiție sunt câștigători, iar Sykes îi va premia pe cei care reușesc să traducă repede și bine.

În 3 noiembrie, reprezentanții Sykes vor decide câștigătorii pe baza punctajelor acordate fiecărui concurent. Juriul va lua în calcul la acordarea punctajului timpul în care s-a făcut traducerea și, desigur, calitatea traducerii.

Te așteptăm la Târgul de Cariere în 2 și 3 noiembrie, la Speed Translation Challenge Sibiu.

Dacă ai prieteni interesați, dă-le de veste. Mult succes!

 

afis-stc