Home » Târgul de Cariere Sibiu 2017

Târgul de Cariere Sibiu 2017

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Salut,

Ești interesat de carieră? Atunci te așteptăm la Târgul de Cariere Sibiu. Venim miercuri și joi cu mii de oportunități, mini-interviuri, Speed Challenge-uri și cu Atelierul Digital Google.

Cele peste 40 de companii participante au o ofertă variată de joburi, internshipuri și stagii pentru cei care vor să crească din punct de vedere profesional și să facă următorul pas în carieră.

În plus, au loc competiții contracronometru de traducere în limbile engleză și germană, iar persoanele interesate de marketing online pot urma gratuit Atelierul Digital Google.

Peste 2.000 de posturi în 40 de companii și organizații. În ce domenii se caută personal

Angajatorii care vin la Târgul de Cariere caută noi colegi în domenii precum IT, auto & automotive, inginerie, producție, limbi străine, servicii financiare, servicii clienți, management, contabilitate, transporturi, logistică, vânzări, achiziții. În plus, se caută vorbitori de engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, daneză, portugheză și bulgară.

Compania Genpact are disponibile în acest moment peste o sută de poziții, Faurecia recrutează specialiști logistică, supervizori producție, specialiști resurse umane, ingineri și specialiști în domeniul economic, în timp ce Lidl caută manageri de proiect, șefi de vânzări și de raion, specialiști transporturi și consultanți.

Bosch Rexroth vrea să cunoască la Târgul de Cariere ingineri cu diferite specializări: mecanică, electromecanică, electrică, electronică, automatizări, dar și studenți, iar Hornbach îi așteaptă la târg atât pe cei care au experiență, cât și pe cei care acum pornesc în drumul spre clădirea carierei lor.

Mai recrutează în 29-30 martie companii precum Accenture, Porsche Engineering, Azets, Stefanini, BearingPoint, Bertrandt, Conectys, Fujikura, Hornbach, Star Transmission & Star Assembly, Thyssenkrupp Bilstein, Arvato Bertelsmann, Auchan, Ceprocs, DesleeClama, JYSK, KeepCalling, KFC, Kromberg & Schubert, Kuka Systems, Lugera, Marquardt, McDonald’s, MeinJob, MHP – a Porsche Company, MicroFuzzy, Penny Market, PPRO, Profi, Sefar, Sykes, Visma.

De asemenea, la TdC participă AIESEC, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu și Universitatea Lucian Blaga din Sibiu prin Centrul Consiliere şi Orientare în Carieră.

Înscrie-te și participă la Atelierul Digital Google

Google România și Fundația LEADERS aduc Atelierul Digital la Târgul de Cariere Sibiu. Vei învăța noțiuni ce țin de cele mai populare trenduri online, oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre prezența online, SEO & SEM, social media și email marketing.

Atelierul Digital Google va avea loc miercuri, 29 martie, de la ora 10, la Hotel Ramada și va fi bazat pe un studiu de caz real. Participarea e gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri pentru ultimele 26 de locuri se fac aici: http://targuldecariere.ro/sibiu/seminarii.

În plus, îți poți ttesta nivelul de limbă engleză și germană în cadrul competițiilor contracronometru Speed Challenge care au loc pe tot parcursul târgului.

În cadrul TdC va fi amplasat Standul de Demisii, locul unde vei putea discuta cu recrutori si psihologi despre viața ta profesională și vei putea decide dacă jobul lor actual e cel potrivit pentru tine.

Pregătim premii și surprize pentru participanți. Astfel, cei care vor dona în cadrul târgului pentru susținerea cercetării în România au ocazia să câștige un weekend la Poiana Brașov, abonamente la UNTOLD festival și vouchere la Street Food Festival.

Târgul de Cariere Sibiu are loc miercuri și joi, 29-30 martie 2017, la Hotel Ramada, iar accesul este liber. Toate detaliile despre Târgul de Cariere și oportunitățile profesionale sunt pe www.targuldecariere.ro.